Nassau Court, Westward Ho!, Devon

This exclusive development consists of twenty-six apartments and two penthouses located right on the shoreline at Westward Ho's dramatic North Devon seafront. The apartments are available with two, three and four bedrooms, while the penthouses offer a choice of two or three on-suite bedrooms. The development is sited on an old outdoor swimming pool built right amongst the rocks, and an important part of the job was to erect a precast concrete sea defence wall.

Eye-catching, original architecture painstakingly constructed right on the shores of the North Devon Coast.

The development has been designed with particular attention to the use of natural daylight, with each apartment boasting floor to ceiling glasswork on the seaward side. The communal atrium and entry lobbies are well lit by large overhead skylights that enhance the perceptions of space and light in the building's core. A state of the art climate control system ensures that each apartment can be kept at a comfortable temperature and humidity at any time of the year.

Contract Details

Client:

Earl Developments

Form of Contract:

JCT Design & Build

Value:

£6 Million

Duration:

56 Weeks

Completed:

May 2005